Pyszne bezy i bezunie

Dostępność: CZASOWO NIEDOSTĘPNY
Cena: 239,00 zł 239.00


ilość szt.

Opis

Jak upiec bezę, aby była idealnie wypieczona?  Czym różni się tort pavlova od tortu dacquise? Na warsztatach przygotujemy łącznie 4 różne propozycje słodkich dzieł sztuki. Poznacie od podszewki ponadczasowe klasyki w nowoczesnym wydaniu.

Prowadzący:

Jurij Gorobczyszyn
Pastry Chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu.
Swoje doświadczenie zdobywał w Hotelu Imperator w Nimes (Francja). Szkolił się u światowej klasy cukierników: Teda Chaixa, Antonio Bachoura oraz Alexandrea Bordeaux. Uczestniczył w Konkursie Zielona Budka Master Challenge 2016, w Mistrzostwach Cukierniczych Best Pastry Chef 2016 zajął 2 miejsce, w Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru na międzynarodowych targach Expo Sweet 2017 zajął 4 miejsce.

 

W programie (menu):

  • Beza włoska
  • Beza francuska
  • Tort dacquoise
  • Tort pavlova 

 

Czas trwania:

  • 4-5 godzin

 

 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl