Bezy, bezunie, bezusie

Dostępność: są wolne miejsca
Cena: 239,00 zł 239.00


ilość szt.
* - Pole wymagane

Opis

Jak upiec bezę, aby była idealnie wypieczona?  Czym różni się beza pavlova od tortu dacquise? Na warsztatach przygotujemy łącznie 5 różnych propozycji słodkich dzieł sztuki. Poznacie od podszewki ponadczasowe klasyki w nowoczesnym wydaniu.

W naszym warsztatowym menu m.in.: czekoladowa beza z kremem mascarpone i karmelizowanymi gruszkami, tort dacquise z kremem kajmakowym  i czarną porzeczką... oraz wiele innych.

Zapewniamy wszystko, a Was prosimy o uśmiech!

 

Przebieg warsztatów:

1. Wprowadzenie do tematu bez: omówienie składników oraz metod i zasad produkcji.

2. Przygotowanie i wypiek 5 rodzaji bez.

3. Omówienie i przygotowanie nadzień i kremów.

4. Składanie, nadziewanie i dekoracja wszystkich wypieków

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl