Ciasto drożdzowe bez tajemnic

Dostępność: są wolne miejsca
Cena: 239,00 zł 239.00

ilość szt.
* - Pole wymagane

Opis

Co zrobić by ciasto drożdżowe nie upadło? Jak uniknąć zakalca? Tą wiedzę posiądziecie podczas warsztatów poświęconych ciastu drożdżowemu. 

Prowadzący:

Jurij Gorobczyszyn
Pastry Chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu.
Swoje doświadczenie zdobywał w Hotelu Imperator w Nimes (Francja). Szkolił się u światowej klasy cukierników: Teda Chaixa, Antonio Bachoura oraz Alexandrea Bordeaux. Uczestniczył w Konkursie Zielona Budka Master Challenge 2016, w Mistrzostwach Cukierniczych Best Pastry Chef 2016 zajął 2 miejsce, w Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru na międzynarodowych targach Expo Sweet 2017 zajął 4 miejsce.

Przebieg warsztatów:

  • Wprowadzenie do tematu ciast drożdżowych: omówienie składników oraz metod i zasad produkcji,
  • Przygotowanie klasycznej szneki z glancem z owocami i serem, 
  • Omówienie i przygotowanie dodatków do ciast,
  • Dekoracja wszystkich wypieków

Czas trwania:

  • 4-5 godzin

 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl