Eklery, ptysie i inne cudeńka z ciasta parzonego

Dostępność: są wolne miejsca
Cena: 219,00 zł 219.00



ilość szt.
* - Pole wymagane

Opis

Co zrobić, aby ciasto parzone nie opadało i zachwycało smakiem i wyglądem?

W naszym warsztatowym menu m.in.: profiterolki z różową kruszonką i kremem czekoladowym, paris-brest, eklery z kremem malinowym i czekoladowym glaze... oraz wiele innych.

Przebieg warsztatów:

1. Wprowadzenie do tematu bez: omówienie składników oraz metod i zasad produkcji.

2. Przygotowanie i wypiek 5 rodzajów ciast parzonych.

3. Omówienie i przygotowanie nadzień i kremów.

4. Składanie, nadziewanie i dekoracja wszystkich wypieków.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl