Eklery, ptysie i inne cudeńka z ciasta parzonego

Dostępność: CZASOWO NIEDOSTĘPNY
Cena: 219,00 zł 219.00



ilość szt.

Opis

Co zrobić, aby ciasto parzone nie opadało i zachwycało smakiem i wyglądem?

Tego i wiele innych rzeczy dowiecie się sami podczas naszych warsztatów cukierniczych, które poprowadzi dla Was Jurij Gorobczyszyn.

Ponadto nauczycie się jak zrobić aksamitny krem idealnie nadający się praktycznie do większości wypieków: ciast, tart, pączków, makaroników czy eklerków. Sprawdzicie także się jak powinien wyglądać prawdziwy, ptysiowy francuski deser.

Prowadzący:

Jurij Gorobczyszyn
Pastry Chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu.
Swoje doświadczenie zdobywał w Hotelu Imperator w Nimes (Francja). Szkolił się u światowej klasy cukierników: Teda Chaixa, Antonio Bachoura oraz Alexandrea Bordeaux. Uczestniczył w Konkursie Zielona Budka Master Challenge 2016, w Mistrzostwach Cukierniczych Best Pastry Chef 2016 zajął 2 miejsce, w Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru na międzynarodowych targach Expo Sweet 2017 zajął 4 miejsce.

 

W programie (menu):

  • Pate choux
  • Paris brest 
  • Eklery
  • Creme Patissiere 

 

Czas trwania:

  • 4-5 godzin

 

 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl