Prowadzący

 

Wojtek Świątek

Bartłomiej Kuzianik- uczestnik II edycji Top Chef Polska. Szkolił się w Anglii, Szwecji, Norwegii oraz u najlepszych Szefów kuchni w kraju m .in w Atelier Amaro. Podczas pierwszego roku studiów w szkole aktorskiej zrozumiał, że to właśnie inna swoją pasją chce związać życie. Od tego momentu podróżuje, smakuje, gotuje i spełnia się jako Szef kuchni.

Magdalena Jutrzenka-  Autorka bloga https://hello-morning.org/. Z zawodu jest lekarką, hobbistycznie od wielu lat gotuję, a że jest weganką to w Jej kuchni wykorzystuję tylko roślinne produkty - od warzyw i owoców, przez strączki, orzechy, pestki, po tofu i tempeh. Stara się gotować sezonowo i możliwie lokalnie.

Jacek Turostowski - 10 lat zamieszany w cukiernictwo. Od 2 lat właściciel cukierni Papillon. Zajął II miejsce na Ogólnopolskim Konkursie Młodych Cukierników. Szkolił się w Polsce i Anglii u mistrzów cukiernictwa. Pasjonat deserów oraz nowoczesnych rozwiązań.

 Damian Łochyński- Szef Kuchni prowadzący nasze PÓŁKOLONIE KULINARNE. Prowadzi swoją "małą gastronomię" w Wągrowcu. Ma świetne podejście do naszych małych kucharzy. Organizuje zajęcia w sposób ciekawy i inspirujący. Łączy naukę gotowania ze świetną zabawą.

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl