Tarty i serniki idealne
Dostępność:
CZASOWO NIEDOSTĘPNY
Cena:
249,00 zł
249.00
Ocena:
5





Opis
Warsztaty z przygotowywania pysznych i efektownych tart i serników. Uczestnicy kursu posiądą fundamentalną wiedzę w tej dziedzinie cukiernictwa. Na warsztacie przygotujemy rożne rodzaje serników i tart z pieczonymi nadzieniami oraz zimnymi kremami.
Prowadzący:
Jurij Gorobczyszyn
Pastry Chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu.
Swoje doświadczenie zdobywał w Hotelu Imperator w Nimes (Francja). Szkolił się u światowej klasy cukierników: Teda Chaixa, Antonio Bachoura oraz Alexandrea Bordeaux. Uczestniczył w Konkursie Zielona Budka Master Challenge 2016, w Mistrzostwach Cukierniczych Best Pastry Chef 2016 zajął 2 miejsce, w Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru na międzynarodowych targach Expo Sweet 2017 zajął 4 miejsce.
W programie (menu):
- Sernik gianduia
- Klasyczny domowy sernik
- Tarta cytrynowa
- Tarta czekoladowa
Czas trwania:
- 4-5 godzin