Zachwycające Torty Nowoczesne - Warsztaty dwudniowe

Dostępność: są wolne miejsca
Cena: 449,00 zł 449.00


ilość szt.
* - Pole wymagane

Opis

Zamawiacie tort w cukierni? Boicie się, że Wam nigdy nie uda się w domowej kuchni wyczarować idealnego tortu? Błąd!

Na naszych warsztatach dowiecie się jak stworzyć zapierający dech tort od A do Z.

Nowoczesne torty wykonane są za pomocą technologii szybkiego mrożenia w formach silikonowych, co daje nieograniczone możliwości wykonania różnych kształtów. Nowoczesne torty nie mają żadnych ograniczeń smakowych i mogą zawierać mnóstwo struktur jednocześnie: biszkopty, bezy, musy, kremy, żelki, konfitury, warstwy chrupiące. Podczas warsztatów poznacie nowoczesne techniki wykańczania tortów: polewy lustrzane, zamsz, polewy owocowe, a także przygotujecie: biszkopty, żelki i konfitury, musy, kremy, crunch, glasage i polewy owocowe, dekoracje z czekolady. 

 

Prowadzący:

Jurij Gorobczyszyn
Pastry Chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu.
Swoje doświadczenie zdobywał w Hotelu Imperator w Nimes (Francja). Szkolił się u światowej klasy cukierników: Teda Chaixa, Antonio Bachoura oraz Alexandrea Bordeaux. Uczestniczył w Konkursie Zielona Budka Master Challenge 2016, w Mistrzostwach Cukierniczych Best Pastry Chef 2016 zajął 2 miejsce, w Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru na międzynarodowych targach Expo Sweet 2017 zajął 4 miejsce.

 

W programie (menu):

  • Torty black Forest
  • Tort pasion fruit
  • Tort malina coco

 

Czas trwania:

  • warsztaty są dwudniowe, czas trwania jednego kursu to 4-5 godzin

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl