439.00 zł – 469.00 zł
Wybierz dostępny termin oraz opcję rezerwacji. Opcje rezerwacji: Wybierz dostępny termin oraz opcję rezerwacji.<br><br><b>Opcje rezerwacji:</b><br><b>(Kupuję dla siebie)</b> - otrzymasz potwierdzenie rezerwacji terminu na adres email, który podasz w szczegółach zamówienia.<br><br><b>(Kupuję na prezent)</b> - otrzymasz papierowy voucher z kodem rabatowym w ozdobnej kopercie, który zostanie wysłany na podany prez ciebie w zamówieniu adres fizyczny. Kod rabatowy naniesiony na voucherze umożliwi zapisanie się na podany termin z rabatem 100%
Wybierz termin: | |
---|---|
15/02/25 godzina:18:30 Ciasta parzone i makaroniki |
Warsztaty cukiernicze zyskują u nas błyskawicznie na popularności. Ciasto parzone to bardzo dobry pomysł by zachwycać rodzinę i przyjaciół. Jedno ciasto, a pozwala na wiele wariacji i różnorodnych form.
Makaroniki to małe włoskie ciasteczka, które prawdziwa sławę zyskały we Francji.Dzięki swojej konsystencji „skorupek” przekładanych pysznym kremem rozpływają się w ustach.
Są niezwykle modne i popularne, a przy tym uchodzą za jedne z trudniejszych do wykonania, ze względu na precyzje i czasochłonność. Podczas naszych warsztatów, postaramy obalić się ten mit i pokazać, że można wykonać je samodzielnie w domowym zaciszu.
Dodatkowo na tych warsztatach uczestnicy opanują przygotowanie najbardziej popularnych kremów.
W programie (menu):
Przygotowanie- ptysi
eklerów
profiteroles
makaroników
Przygotowanie kremów
pistacjowego
angielskiego
budyniowego
Karmel, polewa z białej czekolady.
Czas trwania:
- około 4-5 godzin
______
Uwaga, otwieramy nie wcześniej niż 15 minut przed godziną rozpoczęcia warsztatów.