Skip to content Skip to footer

439.00 469.00 

Filters Sort results
Reset Apply
Wybierz dostępny termin oraz opcję rezerwacji.
Opcje rezerwacji:
Wybierz dostępny termin oraz opcję rezerwacji.<br><br><b>Opcje rezerwacji:</b><br><b>(Kupuję dla siebie)</b> - otrzymasz potwierdzenie rezerwacji terminu na adres email, który podasz w szczegółach zamówienia.<br><br><b>(Kupuję na prezent)</b> - otrzymasz papierowy voucher z kodem rabatowym w ozdobnej kopercie, który zostanie wysłany na podany prez ciebie w zamówieniu adres fizyczny. Kod rabatowy naniesiony na voucherze umożliwi zapisanie się na podany termin z rabatem 100%
Wybierz termin:
15/02/25
godzina:
18:30
Ciasta parzone i makaroniki

Warsztaty cukiernicze zyskują u nas błyskawicznie na popularności. Ciasto parzone to bardzo dobry pomysł by zachwycać rodzinę i przyjaciół. Jedno ciasto, a pozwala na wiele wariacji i różnorodnych form.

Makaroniki to małe włoskie ciasteczka, które prawdziwa sławę zyskały we Francji.Dzięki swojej konsystencji „skorupek” przekładanych pysznym kremem rozpływają się w ustach.

Są niezwykle modne i popularne, a przy tym uchodzą za jedne z trudniejszych do wykonania, ze względu na precyzje i czasochłonność. Podczas naszych warsztatów, postaramy obalić się ten mit i pokazać, że można wykonać je samodzielnie w domowym zaciszu.

 

Dodatkowo na tych warsztatach uczestnicy opanują przygotowanie najbardziej popularnych kremów.

W programie (menu):

Przygotowanie- ptysi

eklerów

profiteroles

makaroników

Przygotowanie kremów

pistacjowego

angielskiego

budyniowego

Karmel, polewa z białej czekolady.

Czas trwania:

  • około 4-5 godzin

______
Uwaga, otwieramy nie wcześniej niż 15 minut przed godziną rozpoczęcia warsztatów.